YTÜ Sınavlara Hazırlık olarak Roket Hazırlık platformu ile kurduğumuz iş birliği doğrultusunda çok sayıda öğrencinin girdiği YKS, ALES, DGS gibi sınavlarda çıkacak konuları kapsamlı bir şekilde öğretmek amacıyla online kurslar düzenliyoruz.

Yıldız Teknik Üniversitesinin bir iştiraki olarak hizmet veriyor ve gerek üniversitemizin köklü geçmişinden aldığımız ilham gerekse Roket Hazırlık platformundan aldığımız vizyoner bakış açısı ile sınava hazırlık sürecindeki öğrencilere tam destek sağlıyoruz.

Eğitim teknolojilerindeki gelişmeleri yakından takip ediyor ve bu alandaki yenilikleri sınava hazırlık kurslarımıza entegre ederek ilerliyoruz. Online ortamda sunduğumuz ders içeriklerimiz ile öğrencilerin mekan ve zaman sınırlaması yaşamadan, kendi hızına uygun bir şekilde ve sınırsız konu tekrarı fırsatına sahip olarak sınava hazırlanmasına imkan tanıyoruz.

Oluşturduğumuz güçlü öğretmen kadrosu ve zengin kurs materyalleri ile öğrenmeyi kalıcı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sınava hazırlık dönemindeki öğrencilerin daha parlak bir geleceğe sahip olması için roket hızında çalışıyor, hedeflerine ışık hızında ulaşmasına destek oluyoruz.

Profil Görsel
Kursuna Kayıt Oldu
Eğitim Danışmanımız ile iletişime geç.
Hemen Ara
Whatsapp ile destek al